SOLIQLARNI RIVOJLANTIRISH - Sobitxonov Abu Lays (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Soliqlarni rivojlantirish mavzusi zamonaviy iqtisodiyotda juda muhim ahamiyatga ega. Davlatlar o’z iqtisodiy faoliyatini moliyalashtirish va ijtimoiy dasturlarni amalga oshirish uchun soliqlarga tayanadi. Ushbu maqolada soliqlarni rivojlantirishning ahamiyati, usullari va istiqbollari haqida ma’lumotlar berilgan.