BOSHLANG‘ICH SINFLARDA INKLYUZIV TA’LIMNI TASHKIL ETISH TAMOYILLARI - Mahkamova Mashxura Qurbonboevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ta’lim sohasida inklyuziv yondashuv, har bir bolaning o‘ziga xos qobiliyatlari va ehtiyojlarini inobatga olishni talab qiladi. Boshlang‘ich ta’lim davri, bolalarning o‘z shaxsiyatini shakllantirish, ijtimoiy ko‘nikmalarni rivojlantirish va bilim olish jarayonida muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada, boshlang‘ich sinflarda inklyuziv ta’limni tashkil etish tamoyillari haqida ma’lumotlar berilgan.