SAID AHMAD HIKOYALARIDA QÕYILGAN MUAMMOLARNING DOLZARBLIGINI VA AHAMIYATI. - Turdiyeva Maxliyo Shavkat qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Said Ahmadning hikoyachilik mahorati, “Qorako‘z majnun” to‘plami va undan o‘rin olgan hikoyalar tahlillariga doir ma’lumotlar berilgan. Shuningdek, maqolada ijodkorning hikoyalariga tanlagan mavzular ko‘lami, ularning dolzarbligi va qo‘yilgan muammolarning nechog‘lik ahamiyatli ekanligi haqida fikr yuritilgan. Ushbu maqolada yozuvchi ijodi va uning hikoyachilikdagi mahorati ilmiy tahlillar asosida yoritilgan.