AUDITDA TEXNOLOGIYANING ROLINI KUCHAYTIRISH VA RISKLARNI KAMAYTIRISH - Ergashova Shaxlo; Jo‘rayeva Maftuna Fozil qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аnnоtаtsiyа Ushbu tezis zamonaviy audit amaliyotlaridagi eng dolzarb va muhim masalalardan biri hisoblanadi. Ushbu mavzu audit jarayonlarini yanada samarali va xavfsiz qilish uchun texnologiyaning qanday qo‘llanilishini va auditorlik risklarini qanday kamaytirish mumkinligini tahlil qilishga qaratilgan.