CHAQIRUVGA QADAR BOSHLANG`ICH TAYYORGARLIK FANIDAN AMALIY MASHG’ULOTLARNI O’TKAZISHDA HARBIY QISM, MUASSASA VA TASHKILOTLARNING AHAMIYATI. - Sherov Sanjar Elmirzayevich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada chaqiruvga qadar boshlang‘ich tayyorgarlik fanidan amaliy mashg‘ulotlarni tashkil etishda harbiy qism, muassasa va tashkilotlarning tutgan o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, ushbu jarayonning samaradorligini oshirish bo‘yicha ilg‘or tajribalar va takliflar keltiriladi.