XALQ CHOLG‘ULARI IJROCHILIGINING TA’LIM JARAYONIDAGI AHAMIYATLI QIRRALARI - Ashurov O‘lmasbek (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Maqolada yoshlarning ta’lim tarbiya tizimida musiqiy tafakkurning xalq cholg‘ulari misolida namoyon bo‘lishi nazarda tutiladi. Undan tashqari yoshlarning musiqiy qobiliyatini yana oshirish maqsadida ularga beriladigan birlamchi ko‘nikmalar yoritiladi.