O‘TKIR YUQUMLI ICHAK INFEKTSIYALARI EPIDEMIOLOGIK XUSUSIYATLARI VA ULARNING EPIDEMIOLOGIK NAZORATINI TAKOMILLASHTIRISH (QORAQOLPOG‘ISTON RESPUBLIKASI MISOLIDA) - Tajibayeva D.A; Saidkasimova N.S; Xamzayeva N.T (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsya: patogen enterobakteriyalar, shartli patogen qo‘zg‘atuvchilar va viruslar chaqiradigan, oshqozon-ichak traktining jarohatlanishi, intoksikatsiya va degidratatsiya, hamda turli asoratlar bilan kechadigan kasalliklardir.