BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARNI DARSLARDA KREATIV FIKRLASHGA O‘RGATISH METODLARI - Satbayeva Marxamat Tashkentbayevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Kreativ fikrlash, zamonaviy ta’lim jarayonida muhim ahamiyatga ega. Ayniqsa, boshlang‘ich sinf o‘quvchilari uchun bu qobiliyatni rivojlantirish, ularning umumiy rivojlanishiga, muammolarni hal qilishga va yangi g‘oyalarni ishlab chiqishga yordam beradi. O‘quvchilarning kreativ fikrlash qobiliyatini rivojlantirish uchun turli metodlar va usullar mavjud. Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini darslarda kreativ fikrlashga o‘rgatish metodlari haqida ma’lumotlar berilgan.