QISHLOQ XO‘JALIGI RESURSLARIDAN SAMARALI FOYDALANISHNI TAKOMILLASHTIRISH. - Berdanov Maksimjan Abatovish (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola qishloq xo‘jaligi resurslaridan samarali foydalanishni yaxshilash strategiyalarini o‘rganib chiqadi. Barqaror rivojlanish va hosildorlikni oshirishni ta‘minlash maqsadida mavjud adabiyotlar, metodologiyalar va so‘nggi innovatsiyalarni chuqur tahlil qilish orqali eng yaxshi amaliyotlar va yaxshilanish talab qilinadigan sohalar aniqlanadi. Siyosatchilar va amaliyotchilar uchun resurslarni boshqarishni optimallashtirish bo‘yicha tavsiyalar beriladi.