BOSHLANGʻICH SINF O’QUVCHILARIDA KASR VA KASR HAQIDAGI TASAVVURLARINI SHAKKLANTIRISH - Mardonov Eshim Muratovich; Soleyeva Amira Jurabekovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlangʻich sinf matematika darslarida oʻquvchilarni ulush va kasr tushunchalarini oʻrgatishga doir topshiriqlarning ahamiyati va zarurati keltirib oʻtilgan. Oʻquvchilarga ulush va kasr tushunchalarini oʻrgatishning innovatsion usullari yoritilgan.