3-7 YOSHDAGI BOLALARDA O‘YIN FAOLIYATINING XUSUSIYATLARI. BOLA HAYOTIDA O‘YINNING AHAMIYATI - QO‘ZIYEVA KAMOLA RUSTAMOVNA; XOLMATOVA OLMOSXON QO‘LDOSH QIZI; SHUKUROVA SEVARA XAKIMALIYEVNA; QOSIMOVA IBODAT ISMOIL QIZI (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annatatsiya Ushbu maqolada o’yinning bola xayotidagi ahamiyati, o’yinning boalaga psixik, fiziologik va ma’naviy ozuqa berishi, o’yin orqali bola hayotga moslashishi dunyoqarashining o’sishi, muloqoting boyishi bilan bog’liq ma’lumotlar keltirib o’tilgan