SAYFI SAROYI VA UNING “SUHAYL VA GULDURSUN” DOSTONIDA ISHQ MASALASI - Salimova Rayxona Burxon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Abdulla Qodiriyning oʻzbek nasri rivojiga qoʻshgan hissasi, shuningdek, adib asarlarining yaratilishi, nasr taraqqiyoti, shakllanish bosqichlari haqida mulohaza yuritiladi.