ABDULLA QAHHOR HIKOYALARIDA IJTIMOIY HAYOT - Gulnora Rahmatova (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqola Abdulla Qahhorning hikoyalari, ulardagi ijtimoiy hayot tasviri va tavsifi masalalariga bag‘ishlangan bo‘lib, unda yozuvchi mahorati muammosiga ham e’tibor qaratilgan. Abdulla Qahhorning ijodida hikoya janri yaqqol ajralib turishi, ularningi boshqa ijodkorlarning hikoyalaridan tubdan farq qilishi xususida ham fikr yuritilgan.