YANCI O`ZBEKISTON YOSHLARINING KOMMUNIKATIV SAVODXONLIGINI TA’MINLASHDA DARS MATERIALLARINI TANLASH. - Kenjaev Shavkatjon Xusanovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:Mazkur maqolada o‘quvchilarining bilim, malaka va ko‘nikmalari kommunikativ faoliyati namoyon bo‘lishi, oʻquvchilarning oʻqitish va jodiy qobilyatlarinrivojlantirishda IQ testlari asosida oʻquvchilarnin bilimini aniqlash va ularni guruhlarga ajratish, oʻzbek va chet el olimlarining tadqiqotlaridan foydalanish haqidagi fikrlarini oʻrganib tahlil qilish, dars jarayonida yangi innovatsion metodlardan foydalanishi kerakligi va kreativlik asosida har bir fan oʻqituvchilari darsni toʻgri tashkil qilinishi tahlil va natijalari haqida soʻz yuritiladi.