GLOBALLASHUV DAVRIDA YANGI O`ZBEKISTON YOSHLARINI MA’NAVIY BO`XRONLARDAN ASRASH MUAMMOlARI - Kenjaev Shavkatjon Xusanovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Maqolada globallashuv davrida yangi o`zbekiston yoshlarini ma’naviy bo`xronlardan asrash muammolariga e’tibor qaratishgan. Shuningdek, ma’naviy bo`xronlar tushunchasi,uning turli yo‘llar bilan kirib kelishi, yoshlar tarbiyasiga ko‘rsatayotgansalbiy ta’siri hamda ma’naviy bo’xronlarning oldini olishgadoir taklif vatavsiyalar berilgan.