NÓKIS RAYONI AYMAĞINDAĞI AYIRIM ADAM ATLARINA QOYILĞAN TOPONIMLERDIÑ ETIMOLOGIYASI - Karimbaeva Anisa Sultanbay-qızı (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotaciya : Bul maqalada Qaraqalpaqstan Respublikası Nókis rayonı aymaǵındaǵı adam atlarına qoyılǵan ayırım oykonim hım gidronimler haqqında maǵlıwmat beriledi. Bul toponimlerdiń qanday shaxslardıń atlarına qoyılǵanlıǵı hám olar arasındaǵı baylanıslardı kórsetiledi.