OMMAVIY TARTIBSIZLIKLARNI OLDINI OLISH VA BARTARAF ETISH BO‘YICHA BELORUSIYA, ROSSIYA MAXSUS BO‘LINMALARINI TAYYORLASHNING O‘ZIGA HOS XUSUSIYATLARI. - Hamiraev Sobir Qahramonovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ommaviy tartibsizliklarni oldini olish va bartaraf etish bo‘yicha Belorusiya, Rossiya maxsus bo‘linmalarini tayyorlashning o‘ziga hos xususiyatlari yoritilib beriladi.