NOTO’LIQ OILALARDA TARBIYALANAYOTGAN BOLALARNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Jo‘lmurodov Oybek Asliddin o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Kuzatishlar natijasida bola qanchalik kichik yoshda bo’lsa oila va uning oqibatlarini, ajralishini tasavvur qila olmaydi degan tushuncha noto’g’ri ekanligima’lum bo’ldi. Bolalar qanday yoshda bo’lishlaridan qat’iy nazar oilaviy nizo va ajralishdan qattiq iztirob chekadilar, ruhiy tushkun, odamovi bo’lib qolishadi