TA’LIM SOHASIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR - Abdumo'minov Burxonjon Sunnatillo o'g'li; Eshboyev Umid Shuxratovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Raqamli texnologiyalar ta’limni demokratiklashtirish, qulaylik va samaradorlikni oshirish imkoniyatlarini beradi. Biroq, ularni joriy qilishda texnik imkoniyatlar yetishmasligi, “raqamli tafovut” muammolari, ma’lumotlar xavfsizligi va pedagoglarning raqamli kompetensiyasi kabi to‘siqlar mavjud. Ushbu tadqiqot zamonaviy ta’limni raqamlashtirishning ijtimoiy, iqtisodiy va pedagogik oqibatlarini tahlil qilishga qaratilgan.