INFORMATIKA FANLARINI O‘QITISHDA MASOFAVIY VA KOMPYUTER TA’LIMI TEXNOLOGIYALARI - ABDUMO'MINOV BURXONJON SUNNATILLO O'G'LI; MAMATMURODOV RUFAT SHERZOD O’G’LI (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: zamonaviy texnologiyalar orqali informatika fanlarini o‘qitishni samaradorligi va interfaolligini oshirish imkoniyatlarini tavsiflaydi. Shu bilan birga, texnologiyalarni joriy qilish jarayonida duch kelinadigan to‘siqlarni ham tanqidiy tahlil qiladi. Kelajakda AI, blockchain va kvant hisoblash kabi yangi texnologiyalarning ta’limga integratsiyasi haqida fikrlar keltirilgan.