ТЕХНОГЕН ТУСДАГИ ФАВҚУЛОДДА ВАЗИЯТЛАРДА ТЕХНИК ЭКСПЕРТИЗАНИ ЎТКАЗИШНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - М.Б. Арипходжаева; Хакимов Озодбек Хамиджонович (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Анотация: Мақолада фавқулодда вазиятларда техник экспертизаларни ўтказишда воқеа жойини кўздан кечиришни такомиллаштириш, шунингдек, кўздан кечиришда учувчи қурилмалардан фойдаланиш орқали экспертларнинг иш самарадорлигини ошириш таклиф қилинган.