GEOLOGIK XAVFLI HODISALAR ZILZILAR OQIBATIDA. - Pardaqulov Asliddin Farxod o’g’li; Karimova Komola Bahadirovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yer yuzida sodir bo’ladigan xavfli hodisalar,ularning kelib chiqishi va ularga kiradigan jarayonlar keltirib o’tilgan.Hozirgi kunda global muammolardan biri bu zilzila hisoblanadi va ko’p uchrab turibdi.