INGLIZ TILIDA MODAL FE’LLAR. - Yunusova Dilbarxon Muxtorjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ingliz tilidagi modal fe’llar haqida so’z boradi. Ularning ingliz tilidagi ahamiyati, turlari, ishlatilishi kabilar yoritib ketilgan. Bundan tashqari, modal fe’llarning nutqdagi o’rni haqida ham to’xtab o’tiladi.