O’ZBEKISTONDA SOVETLARNING SAVODSIZLIKNI TUGATISH BORASIDA AMALGA OSHIRILGAN ISHLARI HAQIDA AYRIM MULOHAZALAR - Tuxmakova D (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Anotatsiya. Ushbu maqolada XX asrning 30-40 yillarida O’zbekistonda sovetlarning savodsizlikni tugatish borasida amalga oshirilgan ishlari va bu borada o’zlarining mafkurasiga munosib vakillar yetishtirishga urunishlari tahlil qilingan.