TUG‘RUQ KOMPLEKSINING TUZILISHI ISH TARTIBI - Ashuraliyeva Fotimaxon Muxtorovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tug’ruq komplekslarining tuzilishi va ish tartibi, jihozlanishi, epidemiyaga qarshi kurshish tartibi to‘g‘risidagi masalalar bayon etilgan.