DORI MODDALARINI ENTERAL VA PARENTERAL USULDA YUBORISH VA ULARDA UCHRAYDIGAN ASORATLAR. - Rashidova Naimaxon Muhammadovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada dori moddalarini enteral va parenteral usulda yuborish va ularda uchraydigan asoratlar haqida aytib o’tilgan va muallif tomonidan muhim tavsiyalar berilgan.