ANTROPOMETRIYA , DINAMOMETRIYA VA SPIROMETRIYA O’TKAZISHNING AHAMIYATI - Akbarova Dilshoda Shuxratbekovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya-ushbu maqolada antropometriya, dinamometriya va spirometriya o’tkazishning ahamiyati yoritilgan bo’lib, mazkur masala yuzadidan muallif tomonidan shaklllantirilgan ilmiy taklif va amaliy tafsiyalar o’z ifodasini topgan.