DAVLAT ULISHIGA EGA BO’LGAN BANKLARNING RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISH YO’LLARI - Kattaye Nurbek Muxiddin o`g`li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Davlat ulushiga ega bo‘lgan banklarning raqobatbardoshligini oshirish mamlakatning moliyaviy tizimini barqarorlashtirish va iqtisodiy rivojlanishini ta’minlashda muhim ahamiyatga ega. Bu banklar moliyaviy xizmatlar sifatini oshirish, mijozlarga qulaylik yaratish va zamonaviy texnologiyalarni joriy qilish orqali raqobatbardoshlikni oshirishi lozim.