MEHNAT BOZORIGA KIRIB KELAYOTGAN ZAMONAVIY KASBLARGA YO‘NALTIRISH. - Dadaqo‘ziyeva Oltinxon Temirovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida o‘quvchilarni zamonaviy kasblarga yo‘naltirish ishlari, o‘quvchilarda zamonaviy kasblar haqidagi ko‘nikmalarni shakllantirish, shuningdek, ushbu ishlarni ilmiy-uslubiy asosda tashkil etishning ahamiyatlari muhokama qilinadi. Maqolada barcha pedagoglar va ta’lim tizimi ishtirokchilari uchun foydali bo‘lgan asosiy jihatlar yoritilgan.