SOG‘LIQNI SAQLASH TIZIMINI MOLIYALASHTIRISHNING AHAMIYATI - Ismoilova Dilfuza Ibodullayevana,,; Panjiyev Ziyodullo Karim o’g’li, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  O‘zbekistonda  sog‘liqni  saqlash  sohasidagi Islohatlar qanday moliyalashtitishi  hamda O‘zbekiston sog‘liqni saqlash sohasidagi islohotlarni  so‘nggi  yillarda  jadal  sur'atlar  bilan  amalga  oshirilgan  ishlar  haqida ma’lumotlar  berilgan.  Shuningdek  ushbu  islohotlarning  asosiy  maqsadi  mamlakat aholisining  salomatligini  yaxshilash,  sog‘liqni  saqlash  xizmatlarini  yangilash  va ularning sifatini oshirishdan iboratligi ham takidlab o‘tilgan.