SURXONDARYODA JOYLASHGAN SUV OMBORLARNING AHAMIYATI - Ismoilova Dilfuza Ibodullayevana,; Panjiyev Ziyodullo Karim o’g’li, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  orqali  suv  omborlarining  xalq  xo'jaligidagi tarmoqlari, o'rniva ahamiyati, rejimi haqida bilishingiz mumkin. Suv omborlari barpo etishninga sosiy maqsadlarini ko'rib chiqishingiz mumkin.