FUTBOL O‘YINIDA TO‘PNI QABUL QILISH VA UZATISH TEXNIKASI - Amanov Ruslan Ravshan o‘g‘li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya.Ushbu  maqolada  futbol  sport  turi  bilan  shug‘illanuvchi  qizlar jamoasi  yosh  darvozabonlarning  texnik-taktik  harakatlarini  aniqlash  va  o‘zaro taqqoslash  orqali  ustunlik  va  kamchiliklarni  aniqlashga  qaratilgan  ma’lumotlar keltirilgan. Mazkur maqoladagi ma’lumotlar murabbiylarga yosh darvozabonlar uchun qaratilgan  mashg‘ulot  samaradorligini aniqlash  uchun  uslubiy  manba bo‘lib xizmat qiladi.