FUTBOL O‘YINI TAKTIKASINING O‘ZIGA XOS AHAMIYATI - Sharafatullayeva Xadicha Shaymardon qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Futbol  sport  o‘yini  hozirgi  kunda  keng  ommalashgan  sport o‘yinlardan biri hoisoblanadi. Bu o‘yinda natijaga erishish maqsadida o‘yin qoidalarini hamda to‘p bilan ishlashda chaqqonlik bilan o‘yin tashkil qilish talab etiladi.