MILLIY G‘OYA TARG‘IBOTI VA “JAMOATCHILIK BILAN ALOQALAR”NING O‘ZARO MUNOSABATI - Farmonova Ruxshona Xayotjon qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada,  “Jamoatchilik  bilan  aloqalar”ning  milliy g‘oyaning  ijtimoiy  hamkorlik  va  ijtimoiy  hamjihatlik  g‘oyalariga  tayanish  muhim ahamiyatga  ega.  “Jamoatchilik  bilan  aloqalar”ning  maqsadi  umummilliy  maqsadga yo‘naltirish,  safarbar  etish  hamda  o‘zaro  hamkorlik  va  totuvlikni  ta’minlashdan iboratligi tahlil qilingan.