AHOLI DAROMADLARINI DIVERSIFIKATSIYALASHNING IQTISODIY MEXANIZMINI TAKOMILLASHTIRISH - Ulug‘bek Erkinovich Qurbonov,; Shamshiyev Abdumutal G‘ulomjon o‘g‘li, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu  maqolada  aholi  daromadlarini  diversifikatsiyalashning  iqtisodiy mexanizmlarini  takomillashtirish  masalalari  tahlil  qilinadi.  Maqolada  daromad manbalarini  kengaytirish,  innovatsion  yondashuvlar  joriy  etish  va  xalqaro  tajribani o‘rganish orqali aholining moliyaviy barqarorligini oshirishga oid tavsiyalar berilgan.