AKADEMIK LITSEYLARDA NEMIS TILI O’QITISH METODIKASINING KOMPETENTSIYALARI - Safarova Nargiza Xolmamatovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  akademik  litseylarda  nemis  tilini  o’rganish jarayoni uni o'qitish metodikasi va nemis tilini o'qitishda qo'llaniladigan zamonaviy texnologiyalar va ushbu jarayonda til kompetensiyalarining orni haqida so’z boradi. Hozirgi  rivojlanib  borayotgan  davrda  har  bir  shaxs  kamida  ikkita  chet  tilini o’rganishi va bilishi zarur. Chunki hozirgi innovatsiyalashayotgan davrda chet tilini bilmay hech narsaga erishib bo’lmasligi haqida so’z boradi.