O’RTA TA’LIM MAKTABLARIDA O’QUVCHILARNING KIMYO FANIDAN EKSPERIMENTAL TAYYORGARLIGINI RIVOJLANTIRISHNING METODOLOGIK ASOSLARI - Berdiyev Majid Raxmonovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  asosan  kimyo  fanini  o‘qitish  jarayonida  yangi usullar  va    ta’lim  muhiti  asosida  rivojlantirish  metodlarning  takomillashtirilgan mexanizmlari va kimyo fanini o’qitishda pedagog o’qituvchining maktabda kimyoviy eksperimentlar o’tkazishning ilmiy pedagogik asoslari keltirilgan.