RAQAMLASHTIRILGAN KLASTER MUHITIDA INFORMATIKA FANINI O‘QITISHNING METODOLOGIK KOMPETENSIYALARI - Eshnazarov Ulug‘bek Bobomuradovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  raqamlashtirilgan  klaster  muhitida  umumta’lim maktablarida  informatika  fanini  o‘qitishning  metodologik  asoslari  tahlil  qilingan. Raqamli  texnologiyalar  yordamida  ta’lim  samaradorligini  oshirish,  innovatsion usullarni qo‘llash va o‘quv jarayonlarini  optimallashtirish masalalari ko‘rib chiqiladi.