YANGI O‘ZBEKISTONDA TA’LIM ISLOHOTLARI VA YOSHLAR HUQUQIY MADANIYATINI OSHIRISHGA INNOVATSION PEDAGOGIK YONDASHUVLAR - Adilova Saida (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  Yangi  O‘zbekiston  huquqiy  ta’lim  tizimidagi islohotlar, yoshlarning huquqiy savodxonligi va huquqiy madaniyatini yuksaltirishda, ularda  tizimli  tahliliy  tafakkurni  shakllantirishda  samara  beruvchi  zamonaviy innovatsion pedagogik yondashuvlar tahlil qilingan. Har bir yondashuvning huquqiy ta’lim tizimida foydalanish imkoniyatlari misollar yordamida bayon qilingan.