FUQAROLIK HUQUQINING SHAXSIY HUQUQLARGA TA’SIRI VA ULARNING HIMOYA QILISHDAGI ROLI O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI QONUNCHILIGI VA XALQARO KONVENSIYALAR BILAN TAQQOSLASH. - Azirbaev Salamat Kuanishbaevich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotaciya:  Ushbu  maqola  fuqarolik huquqining  shaxsiy  huquqlarga  ta’sirini tahlil qilish, shaxsiy huquqlarni himoya qilishdagi muammolarni aniqlash va bu borada xalqaro  tajribani  hisobga  olib,  O‘zbekiston qonunchiligida  amalga  oshirilishi  kerak bo‘lgan o‘zgarishlar haqida sóz boradi.