ABDUQAYUM YO’LDOSHEV HIKOYALARIDA TABIAT TASVIRI - Xolmatova Ro’zixon Akmaljon qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA Mazkur maqola   Ulug’bek Hamdamning “Bir piyola suv” hikoyasi tahliliga bag’ishlangan.  Hikoya  filologik  tahlilga  tortilish  davomida  undagi  obraz,  detal  va ramzlar ifodalab bergan ma’nolar oydinlashtirilgan.