SOLIQLARNI RIVOJLANTIRISH - Sobitxonov Abu Lays (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Soliqlarni  rivojlantirish  mavzusi  zamonaviy  iqtisodiyotda  juda muhim ahamiyatga ega. Davlatlar o'z iqtisodiy faoliyatini moliyalashtirish va ijtimoiy dasturlarni  amalga  oshirish  uchun  soliqlarga  tayanadi.  Ushbu  maqolada  soliqlarni rivojlantirishning ahamiyati, usullari va istiqbollari haqida ma'lumotlar berilgan.