BOSHLANG‘ICH SINFLARDA INKLYUZIV TA’LIMNI TASHKIL ETISH TAMOYILLARI - Mahkamova Mashxura Qurbonboevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ta’lim sohasida inklyuziv yondashuv, har bir bolaning o‘ziga xos qobiliyatlari va ehtiyojlarini inobatga olishni talab qiladi. Boshlang‘ich ta’lim davri, bolalarning  o‘z  shaxsiyatini  shakllantirish,  ijtimoiy  ko‘nikmalarni  rivojlantirish  va bilim  olish  jarayonida  muhim  ahamiyatga  ega.  Ushbu  maqolada,  boshlang‘ich sinflarda inklyuziv ta’limni tashkil etish tamoyillari haqida ma'lumotlar berilgan.