XUSUSIY VA UMUMIY HOLLARDA PARALLEL YAQINLASHISH STRATEGIYASI (P-STRATEGIYA) - Abduqodirov Rahimjon Do’stmurodovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Hozirgi  kunda  matematikaning  differensial  o’yinlar  bo’limi rivojlanib kelmoqda.  Ilmiy  sohalarda  esa  alohida  e’tibor  qaratilmoqda, shu  bilan birgalikda differensial o’yin tenglamalari orqali ko’pgina masalalar o’z yechimini topmoqda.  Differensial  o’yinlarga  oid  masalalarni  yechish  turli  sohalarda  keng qo’llanilmoqda.  Masalan:  dasturlash  sohasida.  Maqolada  differensial  o’yinlarda o'yinchilarning boshqaruvlariga geometrik chegara qo'yilgan holda quvish-qochish masalalarini  hal  etish  uchun  P-strategiyani  qurish  ko’rsatilgan  va  u  orqali  yangi yetarli shartlar olingan.