SAID AHMAD HIKOYALARIDA QÕYILGAN MUAMMOLARNING DOLZARBLIGINI VA AHAMIYATI. - Turdiyeva Maxliyo Shavkat qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Said  Ahmadning  hikoyachilik  mahorati, “Qorako‘z  majnun”  to‘plami  va  undan  o‘rin  olgan  hikoyalar  tahlillariga  doir ma’lumotlar  berilgan.  Shuningdek,  maqolada  ijodkorning  hikoyalariga  tanlagan mavzular  ko‘lami,  ularning  dolzarbligi  va  qo‘yilgan  muammolarning  nechog‘lik ahamiyatli ekanligi haqida fikr yuritilgan. Ushbu maqolada yozuvchi ijodi va uning hikoyachilikdagi mahorati ilmiy tahlillar asosida yoritilgan.