AUDITDA TEXNOLOGIYANING ROLINI KUCHAYTIRISH VA RISKLARNI KAMAYTIRISH - Ergashova Shaxlo,; Jo‘rayeva Maftuna Fozil qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аnnоtаtsiyа  Ushbu  tezis  zamonaviy  audit  amaliyotlaridagi  eng  dolzarb  va muhim  masalalardan  biri  hisoblanadi.  Ushbu  mavzu  audit  jarayonlarini  yanada samarali va xavfsiz qilish uchun texnologiyaning qanday qo‘llanilishini va auditorlik risklarini qanday kamaytirish mumkinligini tahlil qilishga qaratilgan.