CHAQIRUVGA QADAR BOSHLANG`ICH TAYYORGARLIK FANIDAN AMALIY MASHG'ULOTLARNI O'TKAZISHDA HARBIY QISM, MUASSASA VA TASHKILOTLARNING AHAMIYATI. - Sherov Sanjar Elmirzayevich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  chaqiruvga  qadar  boshlang‘ich  tayyorgarlik fanidan  amaliy  mashg‘ulotlarni  tashkil  etishda  harbiy  qism,  muassasa  va tashkilotlarning  tutgan  o‘rni  tahlil  qilinadi.  Shuningdek,  ushbu  jarayonning samaradorligini oshirish bo‘yicha ilg‘or tajribalar va takliflar keltiriladi.