O‘TKIR YUQUMLI ICHAK INFEKTSIYALARI EPIDEMIOLOGIK XUSUSIYATLARI VA ULARNING EPIDEMIOLOGIK NAZORATINI TAKOMILLASHTIRISH (QORAQOLPOG‘ISTON RESPUBLIKASI MISOLIDA) - Tajibayeva D.A,; Saidkasimova N.S,; Xamzayeva N.T, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsya:  patogen  enterobakteriyalar,  shartli  patogen  qo‘zg‘atuvchilar  va viruslar  chaqiradigan,  oshqozon-ichak  traktining  jarohatlanishi,  intoksikatsiya  va degidratatsiya, hamda turli asoratlar bilan kechadigan kasalliklardir.