POLIMER-BITUM KOMPOZITSIYALAR TARKIBI - Buriyev A.P,; Jurayev V.N, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Avtomobil  yo'llari  uchun  mustahkamlangan  polimer-bitum kompozitsiyalarining tarkibi va texnologiyasini  ishlab chiqish, yo'l qoplamalarining sifatini oshirish va ularning xizmat muddatini uzaytirish uchun muhim ahamiyatga ega. Bunday  kompozitsiyalar  bitumning  mexanik  va  termal  xususiyatlarini  yaxshilash, shuningdek,  yo'l  qoplamalarining  elastikligini  va  chidamliligini  oshirishga  yordam beradi.