BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARNI DARSLARDA KREATIV FIKRLASHGA O‘RGATISH METODLARI - Satbayeva Marxamat Tashkentbayevna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Kreativ fikrlash, zamonaviy ta'lim jarayonida muhim ahamiyatga ega.  Ayniqsa,  boshlang‘ich  sinf  o‘quvchilari  uchun  bu  qobiliyatni  rivojlantirish, ularning umumiy rivojlanishiga, muammolarni hal qilishga va yangi g‘oyalarni ishlab chiqishga yordam beradi. O‘quvchilarning kreativ fikrlash qobiliyatini rivojlantirish uchun  turli  metodlar  va  usullar  mavjud.  Ushbu  maqolada  boshlang‘ich  sinf o‘quvchilarini  darslarda  kreativ  fikrlashga  o‘rgatish  metodlari  haqida  ma'lumotlar berilgan.